Calibra - Live your Dream

Velkommen til Calibra, en RPG vildheste hjemmeside hvor du kan leve drømmen som vildhest.

Intro
Du står på toppen af et bjerg og ser ned i den store dal, den store dal som du har brugt hele dit 4 årige liv på at finde, den magiske dal som du efterlod din familie for at finde. Den ser ud som så mange andre steder, men alligevel ved du at dette er det rigtige sted, du kan mærke det indeni dig, det føles som om du endelig er kommet hjem. Lykken spreder sig i kroppen og din puls stiger, du mærker magien flyde i kroppen og selvom du ikke kan bruge den endnu så ved du den er der et sted. Magien har været gemt væk i dig, men ankomsten til denne vidunderlige dal har udløst den og du kan mærke dit element. Du giver et højt vrinsk fra dig for at markere din ankomst, Dit nye eventyr er begyndt, dit eget magiske eventyr.

Calibra har været igang i et stykke tid, og jeg vil selv sige at den kører ganske godt. Jeg har nogle vidunderlige medlemmer, og selv arbejder jeg så hårdt jeg kan for at opdatere siden flere gange om dagen, og holde liv i chatten. Alle er velkomne til at blive en del af Calibra, det tager ikke lang tid at melde sig ind, og når du er blevet medlem, kan du være en del af dette eventyr.
Calibra står i stærkt samarbejde med mmunch.dk.
Jeg vil gerne takke Fauna, og ejerne Camie og Sarah, for at lade mig bruge nogle af deres gamle idéer.

Siden er igang med en kæmpe opdatering, derfor kan alt godt virke lidt rodet - Men det skal jeg nok få styr på hurtigst muligt. Der er kommet mange forandringer ang. Magi, da jeg har valgt at der ikke skal være nogen gud og at hestene ikke skal være mærkede længere for at kunne få sine evner. Men tag lige og kig alle siderne igennem igen og kom gerne mig ris og ros !

Knus, Ida.

Links
NiedaProelio - Wildfire 
Choicen - Zindrina - Girl.Place 
Enobel - Vil du linke ? Så skriv til mig.